0
0
0
s2sdefault

Meghirdetésre került az „Élen a tanulásban, élen a sportban” díjhoz kapcsolódó pályázat, melyben  azok a fővárosi köznevelési/szakképző  és felsőoktatási intézményekben tanuló, ép és fogyatékkal élő diákok valamint hallgatók vehetnek részt, továbbá kerülhetnek díjazásra, akik kimagasló tanulmányi eredményeik mellett magas szintű sporttevékenységet folytatnak és elismerésre méltó eredményekkel rendelkeznek.

 

A pályázat beadási határideje: 2023. október 31.

Részletek itt

0
0
0
s2sdefault
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - BME kiemelt célja, hogy támogassa a hallgató sportolók számára a kettős életpályamodellt!🎓Már lehet jelentkezni a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogramba a 2023/2024. tanév I. félévére.
Követelmények:
👉🏻magyarországi felsőoktatási intézményben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező olimpiai/paralimpiai versenyrendszerben sportoló hallgatók,
👉🏻tanulmányi idejük alatt eséllyel rendelkeznek arra, hogy olimpiai/paralimpiai versenyszámban Európa-bajnoki, világbajnoki vagy olimpiai/paralimpiai érmet szerezzenek.
🗓️Jelentkezési határidő:
‼️2023.10.18.

Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk