0
0
0
s2sdefault

Esemény információk

2017. március 29.
NKE Rendészettudományi Kar

 

Versenykiírás letöltése (PDF)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BESZÁMOLÓ

Az NKE RTK Testnevelési és Küzdősportok Tanszéke – egy év kihagyás után - ismét megrendezte a hagyományos Egyetemi  és Rendészeti Terepfutó Bajnokságát.  A táv 5 km volt 80 m szintkülönbséggel. A verseny nagyon szép időben és sikeresen zajlott, bár felmerült néhány zavaró körülmény. Az indulók létszáma mindösszesen 155 fő volt. Az iskolai elfoglaltságuk miatt többen később érkeztek, ezért számukra egy második futamot is indítottunk.A gyakorlott versenybírók azonban kifogástalanul megoldották a problémát, és így az eredményhirdetés is csak 10 percet késett. Említést érdemel a segítők tevékenysége, akik – bár nem futottak – de ugyanazt a távot teljesítették, és az egész délutánt az erdőben töltötték, hogy hallgatótársaik és a rendészeti dolgozók jó versenyen vehessenek részt.

A bajnokságon megjelent és a díjakat átadta Dr. Freyer Tamás egyetemi docens tanszékvezető a Nemzeti Közszolgálati Egyetem képviseletében, valamint a Magyar Rendészeti Sportszövetség ügyvezető elnöke, Vincze P. Márton úr.

Az egyetemi helyezettek serlegeit és érmeit Bartha Zsolt úr, a BEFS elnöke ajánlotta fel, az okleveleket, valamint a bajnoki pólókat az NKE RTK biztosította.

EREDMÉNYEK

Férfi
1. Magyar Milán NKE
2. Mészáros Gábor NKE
3. Kolláth Zoltán NKE

Női:
1. Pradalits Dorina NKE
2. Takács Réka Gyöngyvér NKE
3. Szűcs Tünde NKE

VERSENYKIÍRÁS


Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk