0
0
0
s2sdefault

2017. április 22-től kerül megrendezésre a Hungarian Open Budapesten, a Nemzeti Edzésközpontban, ahol a jelenlegi 1. kiemelt Lucas Pouille (15.), aki a tavalyi US Openen Nadalt búcsúztatta. Mellette számos TOP játékost is köszönthetünk és számíthatunk izgalmas, magas színvonalú mérkőzésekre.

A sikeres lebonyolítás érdekében vállalkozó kedvű önkénteseket várunk, akik a verseny szervezésében nyújtatnának segítséget. 

Bár nem elvárás a tenisz, mint sport ismerete, szeretnénk azoknak a fiataloknak és idősebbeknek is! lehetőséget nyújtani, akik e sportot bármilyen formában és szinten űzik. Ők a játékosok közvetlen közelében dolgoznak, belülről láthatják, hogy mivel jár egy ekkora sportesemény, sportszervezői tapasztalatot, szakmai gyakorlatot szerezhetnek, emellett ismeretséget, barátságot köthetnek a különböző nemzetek versenyzőivel. Az elvégzett munkáról amennyiben szükséges, „közösségi szolgálat” igazolást is adunk.

Keresünk olyanokat, akik a pálya felépítésében, kialakításában segítenek, az edzésnapokon a csapatok kíséretéről, eligazításáról, ellátásáról gondoskodnak, a meccsnapokon a verseny lebonyolításában vesznek részt (jegyértékesítés, nézők koordinálása, játékosok ellátása).

Segítőink egyenruhát, teljes ellátást napi egy tiszteletjegyet kapnak, részt vehetnek a játékosoknak szervezett Player' Partyn és egyéb eseményeken.

Amennyiben van kedved velünk együtt dolgozni egy nagyon jó csapatban, úgy szeretettel várjuk jelentkezésed a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

 


Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk