0
0
0
s2sdefault

Egész napos rendezvény a kosárlabda és a mozgás népszerűsítése jegyében. Olimpikonok részvételével, Face Team Akrobatikus Kosár Színház, rögbi bemutatók és 16:15-kor Flash Mob.

 

 

 

A MEFOB két szervezője, a Magyar Egyetemi és Főiskolai Szövetség (MEFS) és a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) kosárlabda ünnepet tart a Hősök terén, május 5-én, csütörtökön a FACE TEAM támogatásával.
Az egész napos rendezvény a kosárlabda és a mozgás népszerűsítése jegyében telik. A kosárlabda ünnepen a Face Team Akrobatikus Kosár Színház tart több látványos bemutatót.

1. GUINESS REKORD KÍSÉRLET
A program 10 órakor indul a Hősök terén, ahol többek között a Face Team akrobatikus mutatványait láthatjátok. Du. 15 órakor kerül sor a Guiness rekordkísérletre, ahol egy óra alatt kell minél több büntetőt az EGYETEMISTÁKNAK értékesíteni.
Várjuk ehhez a MEFOB játékosaink részvételét és természetesen egyetemi barátaik, csoporttársaik támogatását! Kérlek jelentkezzetek be ehhez az FB eseményben!

2. FLASHMOB
A Guiness rekordkísérletet követően minden fiatal számára a FACE TEAM vezetésével
a Hősök terén 16.15-kor FLASHMOB-ot tartunk, melyre minden kosárlabdázó diákot, tanulót, egyetemistát, pöttyös-labdást és akár turistát is sok szeretettel várunk!
Mozduljatok rá és gyertek velünk, mert szeretnénk megmutatni az egész ország számára, hogy a jelenleg negyedik évét taposó MEFOB kosárlabda bajnokság nem véletlenül született meg, és az iskolai és egyetemi kosárlabdában jóval nagyobbak a fiatalok számára a lehetőségek, mint amit valaha bárki is gondolhatott volna!

 


Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk